Kuchárka japonského veľvyslanca naučí hotelákov pripravovať suši

Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera pozýva na deň otvorených dverí. Ešte pred jeho začiatkom zavíta do Piešťan Natsumi Kakita, osobná kuchárka japonského veľvyslanca na Slovensku.

cm DME

Workshop na Hotelovej akadémii organizuje veľvyslanectvo. Skupina vybraných študentov sa počas neho naučí pripravovať japonské jedlá vrátane sushi. Japonské tradície im predvedie Natsumi Kakita, ktorá absolvovala Ecole Tsuji Osaka a pred príchodom na Slovensko bola učiteľkou špecializovanou na japonskú kuchyňu v jednej z najprestížnejších škôl svojho druhu.

Workshop sa uskutoční 1. októbra dopoludnia. V ten istý deň môže Hotelovú akadémiu Ľ. Wintera navštíviť verejnosť. Deň otvorených dverí potrvá od 9.00 do 13.00 h. Vítaní sú najmä záujemcovia o štúdium, ktorí dostanú príležitosť oboznámiť sa s jednotlivými odbormi a podmienkami prijatia.
Zároveň budú prebiehať prezentácie, ochutnávky a návštevníci budú môcť tiež obdivovať výsledky japonského workshopu.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič

Inzercia