Steak chutí najlepšie v parku

Počas dvojročnej snahy priniesť do Piešťan gastronomické trendy získala reštaurácia v hoteli Park Avenue**** množstvo pravidelných zákazníkov. Teraz prichádza s ďalším originálnym konceptom.

Ako prvá v našom meste sa špecializuje na prípravu hovädzieho mäsa, ktoré si návštevníci vychutnajú v príjemnom prostredí mestského parku. Príznačný názov Steakpark odkazuje na široký výber kvalitnej a majstrovsky spracovanej hovädziny, aj na vychýrené posedenie v tichej časti centra Piešťan.
Steaky a ďalšie špeciality sú pripravené bez chemických dochucovadiel a koreňových zmesí. Chladené, odležané mäso pochádza z juhoamerických a austrálskych fariem. V ponuke sú zastúpené najlepšie druhy hovädzieho dobytka.

A na svoje si prídu nielen znalci. Jedálny lístok obsahuje množstvo informácií, na základe ktorých si každý zákazník vyberie steak podľa vlastnej chuti. Dozvie sa, z ktorej časti býka jedlo pochádza aj aké má vlastnosti. Nechýbajú tipy na prípravu a spôsob servírovania ani odporúčaná príloha.

Je len na vás, či uprednostníte charakteristickú textúru sviečkovej, výraznú chuť Flank steaku alebo šťavnatosť Top bladeu. V ponuke sú aj domáce hamburgery, roastbeef a špíz zo steakového mäsa.

Všetky sú pripravované na lávovom grile. Je to ideálny spôsob ako zachovať vlastnosti jednotlivých druhov hovädzieho a nechať vyniknúť ich autentické chute. Steakpark poteší aj vegetariánov. Kuchári totiž venujú rovnakú pozornosť bezmäsitým jedlám, šalátom a dezertom. Samozrejmosťou je dobré víno, s ktorého výberom vám poradí skúsená obsluha.

Prvý piešťanský steak house nájdete v hoteli Park Avenue**** v mestskom parku.

DSC_0068r DSC_0192r web_ciabatta web_spiz Park Avenue foto

Text a foto: PR