Obedové menu v Piešťanskom pivovare: Kurací steak aj dubákové rizoto
Po novom môžete na obedové menu zájsť aj do Piešťanského pivovaru. Počas celého týždňa (9. – 13. júla 2018) bude v ponuke sedem jedál, pričom polievka a nealkoholický nápoj je v cene.
1.) Tekvicovo – cuketové fašírky na miešanom listovom šaláte, s domácim dresingom 5,50 €
2.) Krémové dubákové rizoto 5,90 €
3.) Losos v lístkovom cestíčku, hrášková panna cotta 6,90 €
4.) Bylinkový kurací steak na paradajkovom ragout, zeleninový kuskus 6,90 €
5.) BBQ kuracie krídla s vysmážaný cibuľový „kvet“, bagetka 6,50 €
6.) Rezance z bravčovej krkovičky na červenom víne, penne 7,50 €
7.) Hamburger z hovädzieho mäsa s pivným džemom, ementálom a rukolou, hranolky 7,90 €
V cene obedového menu je polievka (na výber z troch druhov podľa dennej ponuky) a nealko nápoj (káva, 3 dcl čapovaná kofola, 3 dcl čapované nealko pivo Svijany).
Obedové menu podávajú v Piešťanskom pivovare ŽiWell počas pracovný dní v čase od 11.00 – 15.00 h.
(Reklamný článok) Ilustr. foto: rawpixel.com on Unsplash