Prispôsobenie zásnubných prsteňov: ako sa šperky stávajú jedinečnými

Zásnubné prstene sa nedajú zameniť s inými – sú jedinečné. Do kontrolného zoznamu príprav na svadobný obrad zaraďte obrúčky na mieru alebo zásnubné prstene, ktoré prešli osobnou úpravou. Exkluzívny dizajn je vyrobený ručne majstrami EGNE z kvalitných zliatin zlata, platiny, s prídavkom drahých kameňov.

Jediná DNA páru zásnubných prsteňov
Napriek vonkajšiemu rozdielu medzi lakonickými pánskymi a fantazijnými ženskými snubnými prsteňmi je pár šperkov v podstate identický. Remeselníci EGNE používajú rovnakú zliatinu drahého kovu na výrobu svadobných šperkov. V roku 2024 je relevantné biele a žlté zlato 14 karátoé alebo 18 karátové, platina, kombinácia dvoch farieb zlata v ráfiku.

Harmonické zloženie
Dva prstene by mali vyzerať harmonicky vedľa seba: ohyb strany prsteňa, hladké línie, ozdoba, dekoratívna rastlina alebo etnické prvky alebo súhvezdie. Najpopulárnejším spôsobom, ako zdôrazniť harmóniu páru prsteňov, je sotva viditeľný jednotný reliéf na vonkajšej časti.

Hotové šablóny svadobných obrúčok je možné spracovať na požiadanie:
·         odstrániť alebo pridať drahokamy;

·         na rozšírenie alebo vytvorenie dlhšieho ozdobného prvku, línie alebo iného motívu na mieru

·         namiesto prírodných diamantov používajte ekologické laboratórne alebo módne moissanity s jasným leskom;

·         zmeniť zlatý kov zo 14 karátov na 18.

Skryté identifikátory

Klasický lakonický dizajn vonkajšej časti zásnubných prsteňov skrýva vo vnútri jedinečný dizajn:

·         mená alebo monogramy novomanželov;

·         dátum svadby;

·         motto, prísaha alebo slová, ktoré sa stali pre pár ikonické;

·         symbol, ornament, vzor, ​​dôležitý pre pár;

·         číselná šifra, ktorá sa zhoduje, ak sú dva prstene zložené dohromady.

Najbežnejším spôsobom prispôsobenia zásnubných prsteňov, či už bežne dostupných alebo vyrobených na objednávku, je laserové gravírovanie na vnútornú stranu prsteňa. Spoločnosť EGNE používa zariadenie novej generácie, línie sú jasné. Remeselníci spolu so zákazníkmi vyberajú písmo, štýl a veľkosť zdobenia vnútornej časti zásnubného prsteňa.

Zásnubné prstene na individuálnu objednávku
Jedinečný dizajn vyvíjajú majstri EGNE spolu s novomanželmi. Najprv urobia prvotný náčrt, zladia tvar a koncepciu páru šperkov. V druhej fáze je vytvorená kvalitná 3D vizualizácia: môžete hodnotiť tvar a výbrus kameňov, šírku prsteňa a harmóniu kompozície.

(Reklamný článok)