Morský kolagén Natur Marine – krása a zdravie

Kolagén je dôležitý prvok, ktorý pomáha udržiavať normálne fungovanie všetkých telesných systémov. S pribúdajúcim vekom jeho obsah klesá, preto ak si chcete udržať pokožku, kosti a vnútorné orgány v dobrej kondícii, mali by ste do svojho jedálnička zaradiť morský kolagén.

Morský kolagén Natur je proteín zo sladkovodných rýb rodu tilapia, ktorý má vďaka ideálnej molekulárnej veľkosti peptidov a s prídavkom vitamínu C vysokú biologickú kompatibilitu s ľudským telom.

Jedna porcia (1 odmerka = 5 g) obsahuje 5000 mg kvalitného kolagénu. Na výrobu sú použité švajčiarske suroviny bez umelých prísad, bieleho cukru, tuk, laktóza a lepku. Produkt je absorbovaný telom z viac ako 90%. Jedna odmerka prášku obsahuje 5000 mg čistého švajčiarskeho kolagénu z rýb a vitamín C (15 mg), ktorý zvyšuje syntézu kolagénu a pomáha posilňovať zuby, ďasná a chrániť telo pred oxidáciou na bunkovej úrovni.

Výhody morského kolagénu
Táto zložka je prispôsobená ľudským potrebám a pomáha zotaviť sa z chorôb a zranení a spomaľuje proces starnutia v tele:

·         normalizuje funkcie gastrointestinálneho traktu;

·         urýchľuje metabolizmus;

·         obnovuje stav pokožky v prípade popálenín, rán a po akné;

·         zlepšuje pohyblivosť kĺbov, zmierňuje bolesť, vyživuje a spevňuje chrupavkové a svalové tkanivo, väzy.

Morský kolagén je výborným riešením pre krásu. Výhody používania kolagénu ovplyvnia nielen vašu pohodu, ale aj vzhľad:

·         pokožka sa stane pružnejšou a pružnejšou: kolagénové peptidy stimulujú syntézu fibroblastov, čo pomáha oddialiť výskyt vrások a tiež nasýti pokožku vlhkosťou;

·         nechty sa lámu a menej sa odlupujú;

·         vlasy budú pevnejšie a lesklejšie: kolagén udržuje vlhkosť vo vlasovej štruktúre a pomáha produkovať keratín, ktorý chráni pred lámaním a lámavosťou.

Ako sa kolagén používa
Balenie 150 g rybieho kolagénu vystačí približne na mesiac. Pre prevenciu by ste mali užívať 5 g prášku (1 odmerka) denne počas 30 dní a urobiť si prestávku 2 mesiace. Ak je to potrebné, opakujte kúru. Po 45-50 rokoch je prípustné piť kolagén šesť mesiacov s prestávkou na dva mesiace.

Okrem toho môžu kolagén užívať ľudia, ktorí fajčia, sú v strese, ťažko fyzicky pracujú, opaľujú sa bez ochrany SPF, ako aj ženy v období menopauzy.

Kolagén treba rozpustiť v 250 ml vlažnej vody a vypiť. Prášok nemá chuť. Pre rýchlu asimiláciu odporúčame užívať ráno pol hodiny pred raňajkami.

Morský kolagén má dokonalú kompatibilitu s ľudským telom, ľahko sa vstrebáva a pomáha pri obnove orgánov a systémov. Pozitívne zmeny sú viditeľné zvnútra aj zvonku.

(Reklamný článok)